Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Hoe werkt het fermentatieproces bij bier? Hoe maak je een IPA, Weizen of Tripel? Enig idee?
Na het lezen van dit boek brouw jij van licht tot donker en van zwaar tot alcoholvrij bier! Met heldere stap-voor-stap uitleg, duidelijke instructies en tips va
Lees meer..
Hoe werkt het fermentatieproces bij bier? Hoe maak je een IPA, Weizen of Tripel? Enig idee?
Na het lezen van dit boek brouw jij van licht tot donker en van zwaar tot alcoholvrij bier! Met heldere stap-voor-stap uitleg, duidelijke instructies en tips van deskundigen.
Wat kan er nu nog misgaan zou je denken? Nou, dat je iets teveel van je heerlijke eigen biertjes gaat drinken;)
Inclusief tips en recepten van professionele brouwers.
Door: Gerard Janssen & Studio Boot
Formaat: 185x230mm
Aantal pagina’s: 112
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen