Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Waar de meeste mannen toch echt een groot stuk vlees op de BBQ bereiden, laat Julius Jaspers zien dat je met groente op de BBQ iets bijzonders kan. Na zelf getest te hebben zijn we zeker overtuigd.In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met m Lees meer..
Waar de meeste mannen toch echt een groot stuk vlees op de BBQ bereiden, laat Julius Jaspers zien dat je met groente op de BBQ iets bijzonders kan. Na zelf getest te hebben zijn we zeker overtuigd.
Bekijk hier het inkijkexemplaar.
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen