Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Hét naslagwerk voor de broodliefhebber - van een lekker dagelijkse boterham tot zuurdesembrood en allinson.
Aan de hand van heldere instructies (heel fijn) en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hi
Lees meer..
Hét naslagwerk voor de broodliefhebber - van een lekker dagelijkse boterham tot zuurdesembrood en allinson.
Aan de hand van heldere instructies (heel fijn) en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns.
Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit.
Bekijk hier het inkijkexemplaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen